Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Πυργετό Λάρισας (09/12/2014)

2014-12-09
Πυργετός Λάρισας

Ο Ο.Α.Σ.Π., στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας φορέων σε τοπικό επίπεδο και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για σεισμό σε επίπεδο Δήμων», στον Πυργετό Λάρισας στην αίθουσα του Κ.Ε.Π. (Πρώην Δημαρχείο Κάτω Ολύμπου), την Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2014.

Στο Εργαστήρι συμμετείχαν ενεργά υπεύθυνοι/αρμόδιοι σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, στελέχη Πολιτικής Προστασίας των οικείων Περιφερειακών Ενοτήτων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και στελέχη Πολιτικής Προστασίας, Τεχνικών Υπηρεσιών από τους 25 Δήμους χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Παρακολούθησαν το Εργαστήριο επίσης, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Καρδίτσας, Κιλελέρ, Λάρισας, Σκοπέλου, οι εκπρόσωποι της 1ης Στρατιάς, του Α' Λ/Τ Αγιοκάμπου, ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας και της 8ης ΕΜΑΚ.

Για το πρόγραμμα του Επιχειρησιακού Εργαστηρίου πατήστε εδώ.

Παρουσιάσεις του Ο.Α.Σ.Π.:
1."Επιχειρησιακός Σχεδιασμός για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων" - ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ ΧΡΥΣΑ, Προϊστ. Τμ. Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Πρόληψης
2."Χώροι Καταφυγής" - ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Προϊστ. Τμ. Προγραμματισμού
3. "Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού για ΣΕΙΣΜΟ"- ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΕΡΠΕΛΗΣ, Προϊστ. Δ/νσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας
4."Άμεση και Προσωρινή Στέγαση"-  ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, Τμ. Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Πρόληψης