Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνάντηση Εργασίας, Τρίπολη (18/09/2012)

2012-09-18
\N

Η Συνάντηση Εργασίας του Ο.Α.Σ.Π. με στελέχη Πολιτικής Προστασίας και άλλων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης, στην Τρίπολη.


Στη Συνάντηση Εργασίας του Ο.Α.Σ.Π. συμμετείχαν στελέχη Πολιτικής Προστασίας και άλλων Υπηρεσιών που εμπλέκονται στο σχεδιασμό εκτάκτων αναγκών για σεισμό, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Περιφερειακών της ενοτήτων. Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των περιφερειακών φορέων του Π.Σ., της ΕΛ.ΑΣ και μέλη εθελοντικών οργανώσεων.


Χαιρέτισαν τη Συνάντηση Εργασίας ο κ. Απόστολος Παπαφωτίου, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Βιομηχανίας – Πολιτισμού καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Γαλιώτος, Ειδικός Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης. Στην συνέχεια, επιστημονικά στελέχη του Ο.Α.Σ.Π. παρουσίασαν την Αντισεισμική Πολιτική στην Ελλάδα και το ρόλο του Ο.Α.Σ.Π., τον Καλλικράτη και την Πολιτική Προστασία, τον Επιχειρησιακός Σχεδιασμός σε περίπτωση Σεισμού, τον Προσεισμικό Έλεγχο Δημοσίων Κτιρίων, την Επιλογή χώρων Καταφυγής και την Άμεση και Προσωρινή Στέγαση πληγέντων.
 

Η Συνάντηση Εργασίας πλαισιώθηκε από ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, παρεμβάσεις, προτάσεις και εποικοδομητική συζήτηση. Διανεμήθηκε σε όλους ηλεκτρονικό υλικό με τη μορφή CD με τις παρουσιάσεις των στελεχών του Ο.Α.Σ.Π., τη σχετική Νομοθεσία και τα σχετικά έντυπα - εγχειρίδια του Ο.Α.Σ.Π..
 

 

Παρουσιάσεις - Ο.Α.Σ.Π.