Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς, Τρίκαλα 2/4/2012

2012-04-02
Τρίκαλα

Η Ημερίδα με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων» διοργανώθηκε από τον Ο.Α.Σ.Π. σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου του 2012 στην αίθουσα Επιμελητηρίου Τρικάλων και την παρακολούθησαν 210 περίπου Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Τρικάλων,  εκπαιδευτικοί που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι για τη σύνταξη των Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων - υπηρεσιών των Τρικάλων.
Χαιρετισμό απηύθυναν η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ε. Αργυροπούλου ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Καφανέλης, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Ε. Τζιότζιου – Μηλιώνη και η Αντιδήμαρχος Τρικαίων κα Β. Κάκλα. 

 

 

Κατάλογος Δημοσιευμάτων
TRIKALA WEB MAGAZINE FASTIMARE.GR  http://fatsimaremag.blogspot.com/2012/04/blog-post_6819.html
 Θεσσαλία NEWS  http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7204:imerida-trikala-seismoi&catid=43:municipality&Itemid=30
 ΤΟΞΟΤΗΣ RADIO FM  http://www.toxotisfm.gr/news_Full.asp?articleID=11390
 ΤΡΙΚΑΛΑ.NET  http://www.trikala.net/news/topika/2012/04/02/trikala-imerida-me-thema-tin-antiseismiki-prostasia-sxolikon-monadon
 ΤΡΙΚΑΛΑ ΙΝ
 http://www.trikalain.gr/6274-Ημερίδα-στα-Τρίκαλα-για-την-αντισεισμική-προστασία-σχολικών-μονάδων.html
 ΤΡΙΚΑΛΑ NEWS
 http://www.trikalanews.gr/hmerida_sta_trikala_gia_tin_antiseismiki_8orakisi_ton_sxoleion.html
  ΤΡΙΚΑΛΑ NEWS
 http://www.trikalanews.gr/hmerida_sta_trikala_gia_tin_antiseismiki_8orakisi_kai_prostasia_sxolikon_monadon.html
Επικαιρότητα  
Πρωινός Λόγος  
Trikala Voice