Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εργαστήριο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό για τους Δήμου Κυκλάδων, Πειραιάς (08/05/2015)

2015-05-08
Πειραιάς

Ο Ο.Α.Σ.Π. υλοποίησε στις 8 Μαΐου 2015, στον Πειραιά, το τελευταίο εργαστήριο για την ολοκλήρωση της δράσης ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Δήμων, και απευθυνόταν στους Δήμους των Κυκλάδων. Παράλληλα, σε αυτό το εργαστήριο συμμετείχαν και Δήμοι χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω καιρικών συνθηκών στο αντίστοιχο εργαστήριο που έγινε το Φεβρουάριο.


Χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Χατζηπέρος. Συμμετείχαν ενεργά στελέχη υπηρεσιών των Δήμων και αιρετοί υπεύθυνοι/αρμόδιοι σε θέματα πολιτικής προστασίας των Δήμων χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κυκλάδων και της ΠΕ Νήσων.


Εκπροσωπήθηκαν οι εξής Δήμοι των Κυκλάδων: Άνδρου, Θήρας, Κέας, Κύθνου, Κιμώλου, Μήλου, Σίφνου, Μυκόνου, Αμοργού, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου. Συμμετείχαν επίσης, αρμόδιοι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

 

Για το πρόγραμμα του εργαστηρίου πατήστε εδώ.

 

Παρουσιάσεις του Ο.Α.Σ.Π.:

1."Επιχειρησιακός Σχεδιασμός για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων" - ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ, Προϊσ. Τμ. Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Πρόληψης
2."Χώροι Καταφυγής" - ΚΑΡΒΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Τμ. Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Πρόληψης
3. "Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού για ΣΕΙΣΜΟ" - ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΕΡΠΕΛΗΣ, Προϊσ. Δ/νσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας

4. "Άμεση και Προσωρινή Στέγαση μετά από ΣΕΙΣΜΟ" - ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, Τμ. Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Πρόληψης